Monday, 4 July 2011

ain oh ain

hellow evryone!!
today entri bout ain

aie nie puas aq gelak kan kau ain:girl_14: mule2 pasal ckgu chua.. aq pon tak tau nape aq nak tergelak bile tengok cikgu chua.. tambah2 dye dok depan aq bis2 pas rehat,zoro lak masok dia masok je,itewowg gelak kan janggut dyeblogger-mysweetden.blogspot.com..
adoii..sume gelak kan dia..scared bis2 aie nie gak dapat carik mastini versi kurus tadi ain dok tempat mastini,bis2 dye akp la yang mastini da kurus.. aq dah berdekah2 ketawe cam owg gile rolling on the floor bis2 zoro tanye soalan kat mastini,dengan tibe2 dak ain berdiri aq nye muka da macam nie I dont know aq pelik tau..sambil lam hati tny"nape ain diri?":124: sekali silap owg lah cikgu panggil mas,dye yang pasan dengan muka segan,ain dok balik.. budak2 kelas dah gelak kan dia(sian kau ain)WideGrin ..pas nie panggil ain|mastini versi kurus| *gurau2 je tau ain*

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me