Monday, 10 October 2011

어제 + 오늘



hey!!
hari nie fiza ta p sch sebab cuti
gile bored+geram :007:
na tau sebab ape?
hmm..ta yah la tau
buat saket ati je CheerCheer
rabu exam,fiza still relax malu
na study,tapi malasemoticon04
tak tau nape..
maybe sebab fiza rase tak bole score final exam nie kot
last exam hari tu,sejarah fiza fail :004:
bodo kan fiza nie?paper sejarah pon tak lulusdespair
start dari paper sejarah fail,fiza cm dah tawar hati(tawar ke masinemoticon02)nak belajar..time waktu sejarah,fiza ta pay attention.
fiza ckp,nynyi,gelak2,bace majalah.
lagipun slives tok fom4 byk lah..berat..nan na hafal perdagangan,sejarah,sains,maths,agame..adoii..pecah otx akuMonkey
semalam sempat p jusco aeon ag.semate2 tak tau na p mkn kt mane then jalan2,masok sini masok sana..tapi beli nye tak de.gelak
petang semalam fiza gunting ambot..same je ambot lame n new just fiza ptong depan itu kasi pendek n itu rambut blakg kasi nipas sama itu rambut bawah kasi potong sikit.haha
fiza ta p salon pon.bazir duit je+tak de mase lah
fiza mintak kaka potong kan.dye ade guntinglayer
itu lah hasil nye..(pandai jugak kaka aku m`tarah rambut eq?)haha
OK lahhh
thats oulss 4today
na b`ym pulak
bye

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me