Sunday, 10 July 2011

tak faham..

hey yow!! entri fiza aie nie ialah tak faham..tak faham?tak faham ape?tak faham dengan sikap seseorang manusia yang pentingkan diri sendiri..bile dia susah,orang tolong.tak kire lah dari segi ape susa dia 2..dari segi kewangan,kesihatan,kenderaan dan sebagai nye..

tadi abg fiza yang firdaus alek asrama..kejap je..bis2 dia balik nak amik borang pendaftaran moto..fiza dah donlod kan borang..nak print,tapi ink dah abis..fiza mintak tolong someone print kan mlm semalam..he say`ok.t kau sent kt email aq,aq g kedai n print kn` bagus lah..saling membantu..

tadi fiza betul betul terlupe pasal borang tu..abang fiza dah sampai rumah..fiza kelam kabut lah ape lagi..fiza akp`weh,tak print borang dak abang`..dia dengan selamber cakap`lantak ape aku?dia yang nak belajar..bukan aku..buat lah sendiri..`babe!!dye adek kau lah?walaupun dye tak byk jase kt kau,tapi dye penah tolong kau time kau susah..ko cakap cm 2?kau tau tak dulu orang lain banyak membantu kau time kau belajar..kau belajar banyak tempat weh..dak angah tpkse tinggal kan uitm semate2 kau nak sambung belajar balik,alang balajar separuh jalan demi nak tanggung itew sekeluarge..kau tak pikir ke weh?dulu aku dengan abg daus keluar kan RM600 demi kau..sebab kau nak sambung belajar..alang keluar kan beribu2 tok kau sambung belajar..kau dapat beribu2 time abah dapat 30ribu duit tanah dulu..kau tak ingat ke weh?abah nak pinjam 10inget,ko da herdik2 abah..time dulu kau nak convo..alang n abg daus yang teman kn kau naik kl..mkn,minum,transport,baju jubah kau,evrything lah..sume alang tanggung wehh..duit aq yang kau pinjam tok smbung belaja 2pon kau tak bayar..ade ke patot kau ckp cm 2? kau nie pentingkan diri sendiri tahu????TAK LAYAK JADI ABANG AKU WEH!!aq lau dah keje,ade duit n life sndri,aq tak kenal kau sape..paling kurang aku letak kau kt umah kebajikan..tak kuase aku nak tanggung kau..buat abis beras je..16161616

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me