Friday, 20 January 2012

new life for 2012 :)

fathiniehey!assalamualaikum :)
bigsmile hari nie fiza nak membebel setelah berkurun lamenya tak membebeltalkativekat sini.:16:kn?? fuhh!!berabok..banyak nye sarang spiderman..show2..p main jauh2..tuan tanah dah datang :)fathinie
aie nie fiza na ckp ttg new life for twozeroonetwo..semua orang dah cakap awal2 lagi na mulakan hidup yang baru sjak awal tahun lagi.sedangkan fiza baru nak cakap ttg mulakan hidup baru.. fathinie lambat update lah :( inat na update b4 masok ostel,tapi internet prob la der..taon nie banyak benda yang na fikir.1st iaitu SPM.yang dah lepas 2,diam2 je eh..jgn na over sgt..dan tahun nie jugak fiza masok asrama..ramai kwn2 at asrama tanyelove`weh,nie 1st time kau masok asrama kan?`yup lah.dari fom1 syek dok kt bawah ketiak mak.nie la masa nye na berdikari.kekadang nnges gk:020:.yela.ta biase.sblom nie ble na mandi,ta yah beratur..nie kne beratur.1st come 1serve.then at dining,makan2na mkn pon kne beratur(tapi nek tahun baru cina nie da ta te beratur2 ag.sbb exco bg cdangan serve kt meja terussalji `syg exco saye` )hehe.kt ostel gk fiza blaja basuh:21::12: jemurbaju kai tgnfive.`tah bersih ke tidak`bak kata kaka fiza.bhahah..then fiza blaja TEPATI MASA:80:.itu sgt penting ye anak2.hehe..tp yg ta ley tahan dorm fiza dkt glew nan speaker siren+bilek gerakan kt bawah dorm fiza je.so mlm ta ley bising sgtsilent.
Kt asrama gak fiza blaja erti K.A.W.A.N+K.E.R.J.A.S.A.M.A.mang ta pat dilupakan.fiza ade gk sedehnanges sbb kwn.tapi kami dah baik siap bg letter taufathiniebhaha.kerjasame lak time at dining iaitu sape na p tolong amk an air:37:,amk an pinggan..fuh!!lame2 fiza dah boleh sesuaikan diri.kawan2 makin ramai.sume kwn fiza fom5=sebaya nan fiza shj.ade fom1 name dye darwisya.sesat kt dorm bdk fom5.terserlah kemajalan kita owg bdk fom5.ta ley cover ag ble dlm dorm.bukan fiza sombong ta na lyn fom lain.cume fiza tak biase.tapikan yg plg fiza ta suke dok ostel,bdk2 junior pgl fiza `adek`:r::r::14: grr!?tak suke lah..AKU TINGKATAN LIMA LAH BODOH!? if kwn2 fiza pgl,fiza ta kesah.tapi fiza tak suke bdk bawah fiza pgl fiza adek..ape adek2??inat aku adek kau ke haYawntapi an,fiza mang dah terbiase glew ble kama,yana,faralysa,wani,pijot,idayu pgl fiza `bdk fom1` lau pgl cm 2,fiza akan pandang dyeowg..tapi yang ta ley bla nan faralysa lah..dye yang plg sengal yang fiza pnah jumpe..bayang an itewowg bergurau sampai terjatuh kt depan dorm Btiga.terjatuh+terhentak+terduduk..last2 fiza terduduk at air..:009:^^ saket tau fara!!eeii..abes basah baju kurung fiza..terpakse lah tukar baju kurung..fara teman an fiza p iron :27: fara gk yang tolong iron an.teruja.:face24: hehe..syg kau le sengal..
one more thing yang fiza tak ley lupe..kt asrama kita orang dibahagikan kepada kumpulan.1st group fom5 auw.satu kumpulan 3orang iaitu taklim,zikir :26: doa.then farahin zikir.tiba2 ade sorg bdk nie betol2 dok depan dia.budak tu nak berdiri,terpijak kain terus :y: jato..fiza sun2 cm nak pecah usus tahu?laughthen dak leha lak bace doa.doa tu cmnie tau"berikan lah aku hidayah" leha lak sebot cmnie "berikan lah aku hidayat" (tahu lah name ex kau dayat) dia punye malu sampai tangan sejukfive :27: muka merah :025:.atoi ai..leha2..fiza lak bace taklim..dyeowg ckp"sepatah haram aku tak paham ape kau cakap"fiza bace laju sangat:102:.segan lahsegan2.tak berani.
Tahun baru cine nie teringatkan fiza kt.....hmmm...entah lah..kalau ikut calender cina,genap setahun..lau ikut calender omputeh,belum cukup setahun lagi.tapi cuma tinggal beberape hari.tahun baru cina nie genap setahun fiza broken dengan :97: haha.dia pulak dah nak genap setahun dengan terbang dia..hampa!? sedih!? dulu lah..sekarang tak lagi.sekarang fiza ade ramai kawan2..tengok nie girlgg2:95:gg2messy..hehe..fiza pun dah bahagia nan life fiza sekarang ..malas na teringat kisah lame..the past is the past..and now life must go on cenyum2
that`s all for today..i gotta go now..papaibye

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me