Sunday, 5 February 2012

Hari yang...?

hai:26:assalamualaikum
hari nie mang hari paling **** bg fiza.
annoying tahu?geramYawnfiza bad mood gile dari malam tadi lg.
mule2 cmnie.fiza keluar nan along,angah:27:alang.g pasa malam.beli cendok macam biase.hehe.jumpe leha tgah niage.lawak lah.then g pantai satu malysia.teman kan anak buah main layang2.besh.lepak2.then abg ipar kolNews kaka,suruh balik.dah magrib.fine.then along boleh2 nak pegi mkn makan2chau kuey tiaw kt klebang.alang lak nak cepat balik sebab da janji nak kelua nan kawan dia.kaka lak nak cepat balik sebab abg ipar da suruh balik.adoi..pening pale otak aq.then singgah kedai makan.nak belikan makanan tok abg ipar.hantar kaka balik.then kitaorg balik rumah:53:.along nak kene hantar anak buah kt rumah kaka.fiza nan alang lak nak gerak g mc`dmcd jumpe kawan alang.dah sampai,alang g order.mam prosperity burger.sodap good.then balik je dah kol 11.sampai rumah :53:,masok bilek.aikYawnYawnYawnYawn nenek ade dalam bilek fiza.mak tengah tido teman kan nenek.adoiCheerCheerCheerfiza tak suke share bilekserucomelboleh faham takYawnpantang betol lah.serumrh1malam fiza bad mood.termasuk lah sound,marah and tengking mak.fiza tak sengaje.tapi kalau tak disebab kan keputusan parents fiza nak letak duda tu kt rumah sewa,nenek tak kan dok share lam bilek fiza.urgh sampai lah fiza termarah dia.im so sorry..
then bangun je pagi,fiza still bad mood.tambah2 nampak anak si duda 2.aku gase nak bunuh je anak dia.tak tahu r..tention tol lah..dah lah nanti sebulan tak boleh balik..fiza tak tahu cmne nak idop..huargh....cry then tadi fiza TERemosi dengan dia..sorry..u yang buat keputusan.bukan i..i cume boleh cakap:
love4 Jage diri
love4 Jage kesihatan
love4 Lupekan i taw
love4 I tak layak untok u
love4 Smile olwez
love4 Cari gurl yang sesuai,same taraf n boleh syg kn u
love4 Jgn keje kuat sanat
love4 Happy selalu
mail2 THANKS FOR EVRYTHING

2je yang fiza na ckp untuk hari nie.dah banyak sangat membebel dah nie.
papai :27: Assalamualaikumsmiley

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me