Saturday, 25 February 2012

stress nye!

hai dan assalamualaikum
act,fiza tgah buat folio seni.tapi blogging jup sun2.this week fiza tention sgt2.mybe sbb homework tertangguh+ngantok gile2 lam kelas.tambah2 lak lau ade prob nan mmbe.rase cm nak mati je.fiza idop kt ostel bergantung nan mmbe.so fiza tak ley idop lau tate mmbe even kalau ade mmbe lain.sampai kan mmbe tertinggi kan suare pon,fiza dah nanges<span class=
fiza lagi serabut kalau ade tusyen.sbb fiza rasa cm beban.hari kamis fiza rasa free sangat sebab tak de tusyen and then warden ckp malam 2 tak de prepsalji.so boleh buat homework lam dormtulis2.lepas je balik dari surau,fiza amik pakaian kt ampaianjemur.masok dorm,kemas2 baju.malam 2sume senang hati.singnyanyi ramai2.then ikot syahidah g study hall sebab nak buat homework.lg pon fiza nak mintak sket air panas.fiza dah siap homework,fiza g balik dorm,amik pakaian,ajak pika g dobi.nak iron baju.tetiba announcement yang teacher nak jumpe sume student.fiza letak iron,hang bajujemur.naik dorm,letak baju,turun volleyball court.lawak time 2 sbb baju farahin kcik glew.sbb gune baju fiza.dah la cardigen tak de.fanish pinjam.last2 gune hand sock.tudong lak tak jumpe.gune tudung farah ain.
lau jumpe kt volleyball court,sume student hadap floor B(fiza nye floor).then fiza nampak ecah masok dorm fiza.cm pelik jep.then nampak yana nan sape tah masok b3.inat an nak check sape yang tak turun.fiza buat tak tau jela.then tengok kt A1,jaja n nad pndg fiza,ckp ade sportcheck.mengelabah lah fiza:face24:.dyeowg jumpe charge `mok`.then mok kne panggil.bis2 teacher g study hall.mengamuk gile2.sbb da letak buku lam locker.then teacher ckp`siap dah letak name`.c qila lak 2lis name kt ketas,tampal depan locker qila fiza.fiza tak de letak buku:90: lam locker.tapi ade tinggal kan buku n pencilcase ats meja.bis2 mase fiza tgah on the way balik dorm,fiza nampak teacher depan dorm fiza.:face27:cuak sey+takot:face37:.lam hati ckp ape dye nak lagi nie paling tak boleh bla,block baru tak kene.perghh..suke r fom4.then teacher masok dorm fiza.fiza g kt dorm,tp tak masok,dok kt lua je.tolong ika n fara ain angkat buku.
teacher marah2 lah.kata dorm kitaorang cm sarang babi lah.eh,kita org bwu nak kemas,ttbe teacher ckp nak jmpe.cmne nak kemas.adoii..serabot tol.then dye marah sebab ade cawan dalam dorm.2cawan:37: fiza.macam2 lah dia komen.then terjumpe ear fon.last skali fiza bawak kan barang farah ain.ade pensil warne kcik.syek2 terjatuh.konon2 iklan.time jatuh 2fiza takot.kalau boleh tak nak ade bunyi pon.pensil warna jatuh,c pijot gelak pulaksengih.dah la dye dok straight dpn pintu menghadap teacher.dye punye tunggu depan pintu,cm nak tunggu teacher kua dari dorm dye lak.haha.sekali dye kne marah.ta pasal2 kene marah.cian pijot.renab then berbincang lah pasal spotcheck 2.ummi nanges sbb echa pakse dye ckp sape yg bwk fon.dye serbe salah sbb echa dok sbela dye kt 2syen.then baru nak soal siasat ummi,sab tertengking fiza.mule2 fiza ok.tak nanges pon.baru nak tido:018:,nad pelok fiza.nad ckp`aku tahu kau terasa sab tengking kau td.aku pon tau kau kcik hati dengan dia pagi td pasal duty 2.bukan kau yg duty.tapi shasha.dari muka kau aku dah tahu.aku tak penah jumpe orang cm kau nie.terlampau baik.sampai orang pijak kepale kau.nak jage hati kawan,tak bg kawan gado,even duty shasha td,kau yang buat.pijot dah nanges dengan fiza pijot ckp`a`ah.itu yang aku nak cakap dengan kau petang tadi.kau kalau nak marah,marah je.asyek nak jage hati orang.nanti orang pijak kepala kau.`time 2 terharu tau.:025::004: time 2 yg ade,yan,pijot,nad,mina,acap,jaja.thats all for today.thankyouforspentimetoread teruja special heart for you fathinie papai ..

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me