Sunday, 26 February 2012

untitle



Hai dan assalamualaikumemoticon57
hari nie fiza balik `penjara` T.T sedih nye.cepat masa berlalu.penat merayu kt mak`mak..adik nak balik esok pagi boleh tak?`mak senyum thUntitled-1-1and ckp`tak boleh`ha sayu nye hati.bis2 fiza pujok lagi`emoticon60 tapetwo adik nak balik malam lepas solat isya before tusyen boleh takthUntitled-9-1 mak cakap`tak boleh.nanti warden marah`ala benci lah.
semalam kan, fiza nanges lagi.entah lah.sejak dok asrama nie,fiza selalu sangat nangesthUntitled-6.tah ape yang sedeh nau pon fiza tak tahu.mybe sebab fiza terlalu stress kotthUntitled-12.and sedih bile tengok famly fiza camni.cmnie 2 cmnealong dah tak dok rumah sini lagi45.dia dudok nan kawan dia.kakak macam dah tak nak balik sini lagi:020:.alang asik keje je.mak:26:abah busy layan tnda seruTETAMU TAK DIUNDANG.tnda seru.ta te orang nak layan fiza.dah tak de suasana keluarga.dah tak macam dulu.nak ajak keluar beli hadiahadiah tok kawan pon,ta te orang nak layan.abis 2 tengok keadaan duda 2 lagi.dia macam buat mak fiza cm maid dia,saket hati tau:68:.menanges fizaemoticon20.mak fiza basuhkan baju,sidaikan baju.sampai sabun pon nak abis.mak fiza nak masak,dia suruh mak buatkan air.sorang nak air milo32,sorang nak teh o31,sorang nak nasi,sorang na nasi.makan berhidang.da lebih 3 minggu dok sini,kenape tak boleh nak layan diri sendiri.abis 2 abah lak bagi pinjam duit kt duda 2.sedang kan perbelanjaan fiza17cmne17 fiza tahu sume duit asrama dah bayar.tapi perbelanjaan tok buat folio seniingat tak yah beli ape2?duda 2 pinjam duit abah semata2 nak belikan anak dia biskut,vitagen,coklet 2lah,ini lah.sedar lah diri.kau menumpang,rumah sewa 2 bapak aku bg stay free. rumah aku nie ibarat kan dobi and kedai makan free.aku tak faham kenape mak bapak aku boleh layan kau dengan baik.nak mintak mak,kesian lah.tak sampai hati.mak bukan nye keje.nak mintak abahlupe kan jelah.fiza pinjam angah RMb24d2d4df87e15282ddae0015c37cb081e0eb8950ea22eb58c043d7b6238939a.terdesak sangat.dulu tak lah susah sampai mcmnie.tapi sekarang.nak nanges fiza tengok keadaan keluarga fiza.fiza nak ikot jaja balik tapi demi keluarga,fiza kuatkan semangat.tapi ape guna fiza balik kalau keluarga pon macam tak endah kan fiza.siyesly fiza tak larat nak hidup.tiap2 hari fiza rasa macam nak mati.tertanya2 bile tuhan na cabut nyawa fiza.mungkin bile fiza dah tak de,baru parents sedar penting nye anak2 dari orang luar.angah cakap mak abah lari dari tanggungjawab,fiza nanges.fiza tak nak kan harta kekayaan.tapi fiza nak kan kasih sayang keluarga.
maybe fiza tak on9 blog and facebook kot.sebab pas nie tak balik.leha ckp,bulan 3 cuti seminggu,kita org tak balik.sebab ade kelas.and fiza pon tak bawak fon lagiemoticon46.under pengawasan warden pas spot check hari tu. fiza bertolak dari rumah kol3 beli barang siket,balik penjarethUntitled-8
lah.i got to go now.dah byk sangat membebel hari nie nak p uma kawen :)
42
11 take care
11 love you
11 thank you
11 dont forget me
11 come again
11 smile always
11 papai
11 assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me