Friday, 9 March 2012

27/2 - 9/3/2012

26hai dan assalamualaikum26
mule2 dimulakan dengan bismillah
hari nie fiza nak ceritakan ape yg berlaku kt fiza time kt asrama.myb t8 ur time minggu lepas fiza rase ok je kot.tak de masalah.tapi rase penat lah dok asrama nie.fiza selalu tido dalam kelas.benci betul lah. jumaat lepas masing2 mcm mengeluh.sebab tak balik.so kita org lepak2 dalam dorm.sampai tertidur.act bende 2 tak sengaja.sampai ta g prep.kita org TERTIDUR ok.WE HAVE NO INTENTIONwarden cakap kitaorang ada niat sebab kitaorang kunci pintu.tak tau sape yg kunci pintu.tapi bagus jugak.sebab masing2 tido couple.then teacher ketuk pintu bagai nak roboh,terpaksa bukak pintu.fiza yang p bukak pintu.c leha teman hantarkan fiza sampai pintu je.HAMPEH emoticon32 so fiza orang 1st yang kena pukul dengan teacher.dah lah time 2 tengah mamai..baru bangun tido.dia lak ketuk mcm orang sawan haiwan merah jambu.bile fikir balik,lawak kot.huk3 then teacher ckp`kau tulis nama kau,kelas,jawatan.lepas 2 tukar baju,pakai baju kurung,pakai kasut34,ikot aku p pejabat.cepat`cuak sey.ye r.1dorm tertido.jaja n ika je yang tak terlibat.kita org siap,g pejabat.on the way nak p pejabat 2,bdk kadet polis tengah kawat.cikgu ckp`ada ape 2?marhaban ke?`marhaban ape nye cikgu petang2 bute nie.malu tauemoticon31 then isi borang statement norizan:26:teacher paling over.bodoh je kau.then mase dalam pejabat,teacher da tengking2 kitaorang.ckp nak buang kitaorang dari asrama.konon nye tak larat jaga kitaorang lagi.grrr annoying tahu?tahu lah nak jual mahal sebab ramai yang nak masok asrama.grr!!ckgu ruby still chill.then kitaorang p kt ruang depan pejabat,penseltulis statement,puan seri lak keluar dari mane tah.adoii..spoil lah.then puan seri ckp`tglkan borang tu.masok bilek saya.sya tak nak bertindih2.baris betul2 depan saya`fiza tunduk je.tak berani.kalau dia ungkit kes fiza sume,mampuih cek kena buang sekolah terus.puan seri pon ok je.still chill and boleh dibawa berbincang.fana dah menanges2 orang 1st time buat kes lah katakan.04 dah siap sume,tunggu yan and farahin then balik ostel.fiza baru 2-3 minit masok shower,teacher buat announcment`semua pelajar sila turun ke volleyball court sekarang`baru sabun badan sey.terkocoh2 mandi.then berbaris lah.norizan lah pulak bagi borang merah kt depan sume student.hangen fiza.malu taudia suruh isi cepat58 fiza isi cam nak tak nak,hantar balik.fazila bg borang,fiza rentap(marah)yana ckp`kecik marah lah`mesti lah marah.jgn lah malukan senior depan student bawah kitaorang.then p dining dengan muka sedey,marah,kesal dan selamber .
then this week lak busy dengan exam.kitaorang dah terlupa seketika hal tu.last2 semalam norizan panggil budak2 yang ade buat kes.termasuk kitaorang.dia suruh tulis borang lagi32.adoii..tention aku.kitaorang punye kes dia nak bawak kt meeting jbtn pelajaran bhagian disiplin untuk rekod tahun nie.tambah2 lak dia ckp`nanti awak susah nak masuk U`lagi lah sentap doe.sume bad mood semalam.hm.emoticon12 then malam tadi lak pas fiza balik iron,fiza,ika,yan,jaja,acap g blok baru.cari adik.happy bukan adik fiza.tapi adik jaja :26: nut+wanie.jalan sana,jalan sini,then balik dorm.pas sampai dorm,fiza lepak2 jup.bis2 fiza :27: ika nek bed yan.tido 3orang 1bed bujang.haha.zz tido statik je.tadi abis exam.lega.takot.rase nak amik balik paper. then tadi kemas2,balik.ingatkan nak tunggu along.tapi mak datang.abg lak g tgl kn mak.then fiza decide nak take a cab.call lah driver cab.adoi driver 2lak ckp`sya kt airport KL nie`emoticon41 last2 naik botak je.thats al..thankyou.
FOR A`ISYAH AUZIRHAPPY BIRTDAY KAY.THANKS FOR THE CAKE.GOOD LUCK SPM.DO THE BEST.MOGE PANJANG UMUR AND MURAH REZEKI. SMILE ALWAYS.
cute4THE ENDcute4

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me