Sunday, 25 March 2012

help!!!

hai dan assalamualaikum
dah lame tak update.berhabuk dah.sekarang dah bulan tiga.dah nak masok bulan empat dah.spm pon dah nak dekat.takot dan berdebar.tak sabar pon ada.
hmm..macam mana nak cakap nie eh?fiza memang nak dok asrama.sebab senang nak g kelas o kelas tambahan.tapi fiza tak tahan dok asrama,penat sangat.fiza selalu tido dalam kelas.tiap2 hari.nak buat macam mana lagi sebab dah penat.tido bape jam je.pagi2 dah bangun sebab takot shower penuh.
fiza pujok mak nak keluar asrama.tapi mak macam tak bagi.fiza dah fikir nak amik lesen.nanti pergi skolah naik moto lah.tapi mak macam tak bagi je.fiza nak orang faham fiza boleh ta?even orang cakap`alah.tak lame lagi.tinggal bape bulan je`yelah.orang cakap senang.yang tempuh fiza.peraturan terlampau ketat.fanish kata asrama dulu bukan macam nie.sekarang nie dah ketat.dia sendiri tak tahan.
fiza tak study kt asrama.sebab mase terluang,fiza akan tido.fiza rasa better kt rumah sebab fiza kt rumah kekadang study kol 2,3pagi.fiza dah tak tau nak bagi alasan ape kt mak lagi dah.patot lah ayob ckp kt fiza`better kau pk betol2 nak masok asrama`hmm..fiza terfikir gak nak buat hal bia fiza kene buang.tapi sha2 ckp t rekod burok.betol gak tu.
hmm..tolong lah fiza!!!tak larat lah..nak nanges pon air mata dah tak de..kejap lagi fiza balik asrama.fiza dapat balik semalam sebab ade motivasi kt luar.tapi fiza tak pergi.terlajak bangun.:) rasa macam tak nak balik je. :( ya allah.tabah kan lah hatiku kuatkan lah semangatku.lembutkan lah hati mak aku supaya boleh kua asrama.amin.
GTG now.t8 k yaw.assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me