Tuesday, 22 May 2012

sweet dormies

hai dan assalamualaikum :)
hari nie fiza tak de ape2 paper.free+goyang kaki.senang hati.semalam paper maths.separuh nyawa ku pergi.tah ape yang fiza buat pun fiza tak tahu.ok.stop and forget it.now nak story our entry.
ehemm..hari nie nak cakap pasal ex dormies..selama setengah tahun tempuh pelbagai halangan,cabaran.lagi2 form 5 kene attact tambah2 B1.sabar jela.dulu merengek nak keluar asrama.bila dah keluar,tuhan je tahu macam mana rindu.rindu memories dengan kawan2 yang begau.bukan rindu dekat w**d*n or tesco ok..kita orang bila dah berkumpul,jadi macam nie 

dorm b1 selalu ceria,happy go lucky,gila..kalau ada masala,msti 1dorm tahu..thats y lah ade a few student yang suka b1 kn pijot,acap sayang? :) tahu ta rindu dekat bed fiza yang berbunyi tu.dekat locker yang busuk.dorm yang penuh dengan rambut.ampaian yang serabut.bantal yang lembut.shower dekat dobi.toilet floor b yang seram.haha.ha.termasuk lah teringat kenangan yang tidur dalam dorm then kene pukul dengan chua,tak pergi surau,stay lewat malam,iron baju sampai floor A blackout,cari makanan tengah malam.tak lupa jugak sape yang suka berzikir ye.teringat our memories dulu.walawpun tak sampai setengah tahun fiza dok asrama,tapi dah banyak sangat kenangan.
tadi fanish cakap dengan pika.
fanish : pika,mandi petang ke?
pika : mandi petang lah.
itu lah masalah budak asrama.malas nak berebut shower,mandi lewat.bangun pagi lewat.pergi dining lambat.bincang nak makan ke tak.sunday duty.stayrollcall.ade baik buruk stay kt asrama.tapi itu semua depends cara warden handle.rasa nak masuk asrama je balik tapi bila teringatkan macam mana warden asyik attact form 5,just forget it fiza!ramai nak keluar asrama.iaitu  acap and hayyan fasihah..

*acap pakai baju batik.hayyan baju pengawas.

*qila yang tudung hitam tu.dia nak pindah johor.

sunyi lah B1 kn?yang nie softboard B1;
*ade name saya di kertas oren itu :)

 ini kawan2 dorm saia yang saia sayang sanat2





*tunggu nak balik rumah.

last pic nie dedicate untuk leha.leha yang pakai jam biru pink tu.lawa tangan?haha..dia pun nak keluar asrama..this week keluar.hm.rasa nya tu je kot nak share.papai.

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me