Tuesday, 26 June 2012

worst day



hai dan assalamualaikum.. =)
pukul 9:32 mlm.26/6/12 supposed to sleep now..tapi tak boleh tidur tapi penat dan mengantuk.err!!hari nie fiza tak banyak belajar.just belajar sains dan sejarah je.pagi-2 lepas perhimpunan,fiza kene berkumpul dalam rumah sukan masing-2.ada sukan tara.cikgu choo(cikgu add maths)bising pasal kitaorang tak pakai tudung koku.cakap lah awal-2 kalau tak pakai akan disqualified.ape pun tak boleh!then 1st game kitaorang lontar peluru.tapi fiza dengan pela skip.capital F n S dah magic tetiba.then nak ajak pela buat `keje amal` dye takot.asyabadut.then terpaksa buat lompat jauh.dah lah lompat tak jauh.tak dapat point.buat penat aku lari jer!lepas lompat jauh,rumah hijau kena p lari 100meter.wahduh!nak tercabut kasot aku.sume gara-2 teman kan pela auw!habis 2 ade lari 400meter.fiza tak lari.fiza dah tukar tudung lain.kira nye disqualified lah.then dok kt tepi dewan,lepak2,p beli air,nek kelas.dah naik kelas,dok tepi koridor,kacau budak,pancut air mineral dari atas.

tima sains,turun lab.buat experiment.then mcm biase keluarkan lambat.nek kelas,belajar sejarah cm biase lah mengantok.1.50ptg fiza order mkn,share dgn leha.asyabadut!nasi goreng banyak cili padi.pedas ~ ~ .then ade bola jaring.makan dekat kantin satu kelas.farahin,fanish cerita pasal ehemm!!ok!fiza takot orang salah faham fiza rapat dengan dia.dah lah connection dia kawan fiza.gila ke?fiza tak tahu nak describe kan macam mana.hmm..tak tahu nak luahkan macam mana.TOLONG!!!!


fiza tak gado dengan kawan pasal bende nie.so fiza rase fiza nak stop.then fiza buat keputusan nak avoid kan diri dari dya.tak boleh doh!!tu yang time kt kantin fiza nanges.sebab slalunye tak pnah larikan diri dari dye..tadi bj,fiza ta tgok pon bj.tgk sikit2.then p lepak kt tempat lain.hari nie memang fiza nanges je auw.1st sbb capitak K .2nd sbb tak de orang nak amik balik tadi.gelabah lagi.3rd sbb gelang biru pika hilang.huhu..sedih auw.pika suruh fiza jage gelang tu.mule2 c nadia amik.then terlupe,dya bagi acap.aku nak amik.rebut punye rebut,eh!hilang.menanges fiza tau..macam mana nie?hm..now air mata dah bertakung.sedih lah!!2lah qutu dah cakap,jgn suka sgt.nanti menanges.btw,bola jaring kitaorang jatuh tempat no 3.2nd tv2 1st st3.congrate =0 tu je kot nak write.welcome again.assalamualaikum.



No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me