Sunday, 2 June 2013

happy and sadness

Hai dan assalamualaikum
Nak story siket.kan haritu fiza nak beli xperia miro kannn
Tapi fiza tak jadik nak beli.
Fiza amik asus fonpad.
Buat masa sekarang nie,okeyyy.
Internet dia superbbb.lajuu sbb gune intel.
Tak berape nak besar.
Budget dia dalam RM800.
Hmm.
Lagi satu nak story pasal lakii.
Lelaki is weird okk.
Fiza tak kapel.
Just rapat je tp entah lah aku rasa mcm serbe salah.
Then bile aku cakap aku serbe salah,dia still nak ungkit benda yang same.
Now fiza dah ckp suh dia stay away dari fiza.
Nampak gaya nya dia ikot ckp fiza.
Fiza rase mmg fiza layak n selesa pegang tittle single kot.
Out~

No comments:

Post a Comment

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2011 Protected | Infinite
Fly with me